Nicolet Montanus

Over de docent

Nicolet Montanus (1965) studeerde in 1989 af aan de theaterschool in Amsterdam en werkte vervolgens als professioneel danseres en dansdocent in binnen en buitenland. Na haar uitvoerende werk, werkte zij als CKV docent. Op projectbasis maakte ze voorstellingen samen met middelbare scholieren door heel Nederland.

In 1995 kwam Nicolet op een reis door India in aanraking met yoga, ze was meteen verkocht. Ze deed haar opleiding in Sydney bij Sundernath (Shandor Remete), de grondlegger van de Shadow yoga, en bij Emma Balnaves. Nicolet is nog steeds bij deze meesters in de leer. In het Noorden van India studeerde Nicolet daarnaast ook Ayurvedische massage.

In 2005 startte Nicolet haar eigen Shadow yogastudio in Houten en werkte daar met haar leerlingengroep volgens de principes van de Shadow yogaschool. Momenteel geeft ze op verschillende plekken in Nederland Shadow yoga, N’rtta Sadana , privé lessen op locatie,en workshops waarin zij mensen intensief begeleid en coacht op hun pad naar zelfontwikkeling.

Naast het beoefenen van yoga en het lesgeven heeft Nicolet haar eigen, eenmans cateringbedrijf en kookt ze voornamelijk voor theatergezelschappen. Nicolet is trotse moeder van Kaya.

Lestijden en tarieven