Catering

Al vanaf jonge leeftijd kwam de passie voor het koken en bewust eten bij Nicolet aan het licht. Zij begon haar loopbaan als kok bij de lunchroom van Metz & Co Amsterdam, maar werd het meest gevormd door de jarenlange verbintenis met Restaurant Toscanini in Amsterdam. Daar leerde zij de eenvoud en schoonheid van de Italiaanse keuken en kreeg alle vrijheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Zij specialiseerde zich in het maken van verse pasta, het bereiden van desserts en de vegetarische keuken.

Afwisselend werkte Nicolet voor verschillende cateringbedrijven in binnen- en buitenland. De laatste jaren werkte zij als zelfstandig kok/cateraar voor o.a Mondo Mediterraneo (Amsterdam) en De Veldkeuken (Amelisweerd). Zij is de vaste crewcateraar voor theatergezelschap VisaVis (Almere) en werkte op freelancebasis voor verschillende productiebureaus, waaronder Bos Theaterproducties, het Pretpakhuis (Jon van Eerd), Maas theater en dans (Rotterdam) en Witfilm producties (Boudewijn Koole en Iris Lammertsma).

Nicolet verzorgt ook exclusieve catering bij u thuis voor feesten of bijzondere gelegenheden. Alles is altijd huisgemaakt, vers en zoveel mogelijk biologisch. Catering komt in overleg tot stand  door de samenstelling van de groep, de gelegenheid, uw wensen, het beschikbare budget en het creatieve en deskundige advies van de kok. Nicolet kookt al meer dan 30 jaar tijdens feesten en partijen op locatie en bij mensen  thuis op haar eigen authentieke manier.